Parasol

Eclipse

Eclipse

De parasol Eclipse is voor 100% plat en wordt gesloten door het doek te verwijderen. Het doek, dat is gespannen in een aluminium ring, klieft de lucht in twee en creëert zo de perfecte schaduw, als een heuse zonne-eclips.

De parasol Eclipse bestaat uit een paal van 2,40m hoog in geanodiseerd aluminium en een structuur in glasvezel en aluminium met een diameter van 3m.

De parasol Eclipse draait 360 graden rond zijn as om u efficiënt te beschermen voor de zon.

De beschermingshoes en de vaste drager voor een rotatie van 360 graden zijn inbegrepen.
Fotogalerij

Icarus

Het concept van Icarus is geïnspireerd op de natuur: in de vorm van een groot, natuurlijk blad krijgt u een verfrissende en unieke schaduw toegeworpen.

Met Icarus voelt u zich omringd en veilig. Zijn ongewone vorm is beslist uniek.

De parasol Icarus bestaat uit een doek met een omvang van 3m bij 2,50m. De parasol is bevestigd op een frame van aluminium en glasvezel dat een uitvouw tot 4,10m mogelijk maakt via het schuiven van de drager, zodat u zich efficiënt kunt beschermen tegen de zon.

De beschermingshoes en de drager voor een rotatie van 360 graden zijn inbegrepen.
Fotogalerij

Infina

Infina is een klassieke parasol... maar binnenstebuiten!

Anders dan bij een klassieke parasol ziet u bij Infina geen baleinen. Deze bevinden zich aan de bovenkant van de parasol, wat u een aangenaam zicht oplevert langs de onderkant.

De parasol Infina toont zich van zijn mooiste kant, zonder storende of vervelende elementen.

Hij bestaat uit een paal van 2,74m hoog in geanodiseerd aluminium, dragende kabels in roestvrij staal en een structuur in glasvezel en aluminium met een diameter van 3m.

De beschermingshoes en de vaste drager voor een rotatie van 360 graden zijn inbegrepen.
Fotogalerij

Paraflex

De flexibele parasol Paraflex is geïnspireerd op de gewrichten van de menselijke arm (schouder, elleboog, pols en hand). Zijn design is eenvoudig, praktisch, nuttig en functioneel, zowel voor de particulier als voor de professional.

Paraflex biedt u onbeperkte mogelijkheden om de schaduw te controleren en om zo zonder zorgen te genieten van de zonneschijn.

Kies uit deze verschillende opties om uw Paraflex uniek te maken:

De basisconfiguratie

De arm

De diameter

De kleuren (10 mogelijkheden)

De bevestigingen en accessoires


Fotogalerij

Rimbou

Een bijzonder originele parasol… Rimbou durft het aan om de codes van de traditionele parasol op hun kop te zetten door de doeken Lotus en Venus uit te vinden.

Lotus

De parasol Rimbou Lotus heeft een doek met een omvang van 3m bij 1,30m breed, terwijl de Parasol Rimbou Vénus is uitgerust met een doek van 2,95m bij 1,45m breed.
Venus

De parasol Rimbou Venus is bevestigd op een frame van aluminium en glasvezel en uitgerust met een pedaalmechanisme in roestvrij staal. Hiermee kunt u de parasol in de gewenste richting draaien voor een optimale bescherming tegen de zon.

De beschermingshoes is inbegrepen.
Spectra

De parasol Spectra is een prachtige parasol met een vierkant en plat doek. Ideaal voor in de tuin of bij het zwembad om een frisse plek in te richten waar u kunt aperitieven.

De parasol Spectra bestaat uit een paal van 260cm in geanodiseerd aluminium en een structuur in glasvezel. De structuur is gebogen met een hoek van 100 graden. De parasol Spectra draait 360 graden rond zijn as om u efficiënt te beschermen tegen de zon.

De beschermingshoes en de vaste drager voor een rotatie van 360 graden zijn inbegrepen.

Fotogalerij

Visitez notre Galerie de réalisations

Deel deze site

Stuur naar een vriend

Bel ons voor een gratis offerte op +32.479.063.202

Ontving u al een offerte ?
Leg ze ons voor voor u beslist !
Ons aanbod ontvangt u binnen 48 uur.

Trends Decor

7830 Silly Belgie

BE 0837.280.145

Bezoek onze showroom
op afspraak.

Algemene voorwaarden

©